otrdiena, 2015. gada 14. jūlijs

Veselības apdrošināšana privātpersonām

Veselīgi domājošiem cilvēkiem tagad ir iespēja iegādāties veselības apdrošināšanu arī tad, ja to nenodrošina darba devējs. 
Veselības apdrošināšanas polise piedāvā segt gan pacienta iemaksas, gan arī maksas medicīnas pakalpojumus. Ne vienmēr nepieciešams ģimenes ārsta norīkojums, nav jāgaida rindās uz valsts apmaksātiem pakalpojumiem. Tūlītēji norēķini ar e-veselības karti, saņemot no 50% - 100% apmaksu medicīnas pakalpojumiem. No apdrošinājuma prēmijas summas var saņemt iedzīvotāju ienākuma nodokļa atvieglojumus.
  •     Plašs pakalpojumu klāsts
  •     Nav vecuma ierobežojuma
  •     Katru gadu labi nosacījumi 


Kopējais gada limits 1500 EUR Ambulatorā aprūpe
Tiek apmaksāta 100% apmērā jebkurā no programmas darbības gadiem, iekļaujot ģimenes ārsta un ārsta speciālista apmeklējumus, kā arī ambulatori veiktus diagnostiskos izmeklējumus.
               
Maksas pakalpojumi
Tiek apmaksāti  1. gadā – 50%, 2. gadā – 60%, 3. gadā – 70% apmērā no pakalpojuma cenas, iekļaujot ārstu speciālistu konsultācijas, ģimenes ārstu mājas vizītes, grūtniecības aprūpi, analīzes, injekcijas, fizikālās procedūras, neatliekamo medicīnisko palīdzību, ārsta nozīmētus laboratoriskos un instrumentālos izmeklējumus, kā arī medicīniskās izziņas (sauszemes transporta līdzekļu vadītājiem, ieroču iegādes atļaujas saņemšanai).
               
Augstu tehnoloģiju instrumentālā diagnostika
Tiek apmaksāta 1. gadā – 50%, 2. gadā – 60%, 3. gadā – 70% apmērā no pakalpojuma cenas, iekļaujot datortomogrāfijas un magnētiskās rezonanses izmeklējumus.
               
Kopējais gada limits 1500 EUR     Stacionārā aprūpe
Tiek apmaksāta 100% apmērā jebkurā no programmas darbības gadiem, iekļaujot pacienta iemaksu par ārstēšanos dienas vai diennakts stacionārā, diagnostiskos izmeklējumus, operācijas, pacienta līdzmaksājumu par operāciju zālē veiktajām ķirurģiskajām manipulācijām, kā arī ārstēšanos valsts rehabilitācijas centros. Pirmajā programmas gadā medicīnas pakalpojumi tiek apmaksāti, sākot ar apdrošināšanas līguma darbības 4. mēnesi.
               
Maksas stacionārā aprūpe
Limits par vienu gadījumu EUR 450. Tiek apmaksāta 100%  programmā noteiktā limita apmērā jebkurā no programmas darbības gadiem, iekļaujot ārstēšanos slimnīcā vai dienas stacionārā, augsti kvalificētu speciālistu un profesoru konsultācijas, ārstnieciskas un diagnostiskas manipulācijas, laboratoriskos izmeklējumus, ambulatori un stacionārā veiktas operācijas, kā arī ārstēšanos palielināta servisa apstākļos. Pirmajā programmas gadā medicīnas pakalpojumi tiek apmaksāti, sākot ar apdrošināšanas līguma darbības 4. mēnesi.
               
Zobārstniecība
Tiek iekļauta polises 2. un 3. darbības gadā un apmaksāta 50% apmērā, paredzot neatliekamo palīdzību akūtu zobu sāpju gadījumā, rentgenoloģisko diagnostiku, lokālo anestēziju, kā arī terapeitiskos un ķirurģiskos zobārstniecības pakalpojumus.
               
Līdz 65 gadiem
EUR 204,89 Pēc pieteikuma aizpildīšanas apdrošināšanas prēmija tiek aprēķināta katram klientam individuāli. Pagarinot polisi, apdrošināšanas prēmija tiek aprēķināta individuāli, ņemot vērā iepriekšējā perioda izmaksas.
               
Pēc 65 gadiem
EUR 234,77 Pēc pieteikuma aizpildīšanas apdrošināšanas prēmija tiek aprēķināta katram klientam individuāli. Pagarinot polisi, apdrošināšanas prēmija tiek aprēķināta individuāli, ņemot vērā iepriekšējā perioda izmaksas.

 Dina Bruka
Dzīvības apdrošināšanas
korporatīvo
darījumu speciāliste
27720911
dina.bruka@eurorisk.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru