ceturtdiena, 2018. gada 4. oktobris

Ķīniešu horoskopa zīmes un traumas

“BTA Insurance Company” SE apkopoja pērnā gada statistiku nelaimes gadījumu apdrošināšanā. Saskaņā ar BTA statistiku TOP 3 ķīniešu horoskopa zīmes pēc pērn pieteikto traumu skaita ir Žurka, Tīģeris un Vērsis, proti, šajos gados dzimušie klienti pērn pieteikuši visvairāk atlīdzību par gūtajām traumām. Pārējās horoskopu zīmes pēc pērn saņemto atlīdzību pieteikumu skaita sarindojas šādā secībā:

4. Kaķis
5. Gailis
6. Cūka
7. Pērtiķis
8. Pūķis
9. Zirgs
10. Kaza
11. Čūska
12. Suns


Apkopojot datus pēc klientu dzimuma, pērn kopumā vīrieši teju divas reizes vairāk guvuši traumas nekā sievietes. Analizējot pērn pieteikto atlīdzību skaitu par gūtajām traumām pēc BTA klienta dzimuma un ķīniešu horoskopa zīmes, BTA secinājusi, ka vislielākais risks gūt traumu ir Vērša, Kaķa un Tīģera gadā dzimušajām sievietēm un Žurkas, Gaiļa un Zirga gadā dzimušajiem vīriešiem.

Raugoties uz pērnā gada datiem par pieteiktajiem nelaimes gadījumiem, jāatzīmē, ka visām horoskopa zīmēm raksturīga viena kopīga tendence, proti, teju 50 % no visu horoskopa zīmju pārstāvjiem, kuri pērn guvuši kādu traumu, bijuši vecumā līdz 30 gadiem, tai skaitā bērni. Ņemot vērā, ka bērnu gūto traumu skaits pēdējo gadu laikā arvien turpina pieaugt, aicinām vecākus īpaši pieskatīt savus bērnus un rūpēties par bērnu drošību.
Čūskas, Pūķa un Zirga gadā dzimušie iekļūst nelaimes gadījumos ar nopietnākām traumām
Nelaimes gadījumu apdrošināšanas ietvaros klientam tiek segti gan medicīniskie izdevumi par dažādām procedūrām, gan arī izdevumi par ārstēšanos stacionārā, kā arī tiek izmaksāta kompensācija procentuālā apmērā no apdrošinājuma summas atkarībā no gūtās traumas smaguma un dienas nauda par darba nespējas dienām. Jo smagāka gūtā trauma, jo ilgāka ārstēšanās un lielāki medicīniskie izdevumi, un attiecīgi arī lielāka izmaksātās apdrošināšanas atlīdzības summa.

Apkopojot pērnā gada nelaimes gadījumu apdrošināšanas statistiku , TOP 3 ierindojas Čūskas, Pūķa un Zirga gadā dzimušie, kas nozīmē, ka šajās horoskopa zīmēs dzimušie pērn guvuši salīdzinoši nopietnākas traumas nekā citos gados dzimušo zīmju pārstāvji. Vismazākā vidējā apdrošināšanas atlīdzība par vienu apdrošināšanas gadījumu pērn bijusi Cūkas gadā dzimušajiem klientiem, kas varētu liecināt par to, ka Cūkas gadā dzimušie gūst salīdzinoši mazāk nopietnas traumas nekā citu horoskopa zīmju pārstāvji.
Vērtējot apkopoto nelaimes gadījumu apdrošināšanas statistiku pēc vidējām apdrošināšanas atlīdzībām un pēc klienta dzimuma, pērn visnopietnākās traumas guvušas Kazas un Pūķa gadā dzimušās sievietes. Savukārt vīriešu vidū visnopietnākās traumas un attiecīgi lielākās vidējās apdrošināšanas atlīdzības par vienu gadījumu saņēmuši Čūskas un Tīģera gadā dzimušie vīrieši.

1 komentārs: